HTML

zsanettestroke

Van élet egy súlyos stroke csapás után is. Minden ami a stroke - kal kapcsolatos, azaz megelőzés, és a felépülés utáni idők. Életmód - táplálkozás, sport, pihenés, tanulás, receptek, segítség és jól bevált praktikák a mindennapi élet megkönnyítése érdekében. Motiváció és lélelkjelenlét, hogy Neked is segítséget nyújthassak, hogy elhihesd, Neked is sikerülhet a lehetetlennek tűnőélet. Nekem sikerült, Te se add fel! További írásaimért látogass el a. JÓGÁZDA: www.zsanettejoga.blog.hu, WELLNESS: www.zsanettewellness.blog.hu - oldalaimra is.

Friss topikok

Linkblog

2010.08.17. 22:17 Zsanette

K vitamin táblázatok

Kedves OLvasóm,

 

Kezemben van már a teljes jól használható K vitamin táblázat, kis türelmed kérem, még szeretnék rajta némi t jayvítani és amint az készen lesz, azonnal Neked is továbbítom.

Addig is, ha számodra nagyon sürgős lenne az, mert ingadozó az INR szinted, írj egy emilt, vagy hívj fel telefonon, hogy segíthesek Neked!

Bízom benne, hogy sokmindenkinek jó hasznára lesz ez az oldalam és így sokmindenki könnyebben tud boldogulni az anticoagulánssával.  Mert higyjétek el, lehet ezzel együtt szépen és jól is élni.

Bátran írjatok és hívjatok! Ha tudok, szívesen segítek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsanettestroke.blog.hu/api/trackback/id/tr982229176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása